ryhO, dobra muza zawsze jest na topie.
Jakiej muzy forumowicze słuchają?
Zwiń
X
-
Lashlo, no z mojej strony uśmiechów nie będzie, bo jak swinga zapuszczam to jeszcze starsza muza... A faktycznie od czasu do czasu muza jakiej i Ty słuchasz się pojawi
ryhO, dzięki za przypomnienie Ministry of Sound też teżJeszcze Ibiza-"The Sunset Session", utworki z Mayday, kawałki z wytwórni Bolshi Records czyli break-beat, Usher-"Confessions", a nawet albumik "Muzyka klasyczna w wersji elektronicznej" się w odtwarzaczu pojawia...
tomekjmopl, Papa Roach i Red Hot'ów też, podobnie jak Rage Against The Machine, Rammstein, Limp Bizkit, Crazy Town, Creed (miodzio), z naszych rodzimych Sweet Noise
Dobra kończę, bo naprawdę jest tego multumDobieram muzykę w zależności od nastroju albo humoru, ale jedno jest pewne - bez TV mogę żyć, ale bez muzy nie ma szans...
Komentarz
-
-
Ja z racji wykonywanego jeszcze do niedawna zawodu zmuszony byłem (z czego się cieszyłem niezmiernie) do słuchania muzy - mało tego nawet na koncertach musiałem być (nie zawsze tych co bym chciał hihi) eeeh czułem się jak rybka w wodzie. Ale było mineło i... mam nadzieję że jeszcze wróci :P
Mam nową NAtalię - sexy flexifajnie sie tego slucha, polecam
Komentarz
-
-
powiem tak że chciałbym kiedyś znów mieć djm700 i dwa cdj200 a najlepiej dvj1000 i wtedy znów bym był szczęśliwy przy słuchaniu muzyki :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech kiedy to mógłbym sobie live pomieszać i słuchać w takim tempie jakim chce jak na razie dwa numarki ttx i breinger vmx300 na szafie sie kurzą brak miejsca i czasu na zabawę z muzyką z winyli i brak kasy na płyty
Komentarz
-
-
mi ostatnio uszami operuje muza typu trance, house. jakimś dancem też nie pogardzę bo nie które nuty ciekawe
ale kawałkami których chyba nigdy nie zapomnę to :
Dj Ozi - Juicy Pen (Alex Megane Remix),
Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren remix),
Phynn- C U Smile,
wiadome to tylko namiastka ale po prostu przy takich rytmach odlatuje :twisted:
Komentarz
-
-
Ja od ok. Dwoch lat sie zresocjalizowalem na rocka, starego i nowego, ciezkiego i lekkiego itp. itd. nawet czasem "def metal" :P To mnie odstresowuje. Ale o techniawce i pokrewnych niezapomnialem i se lubie posluchac bo jak jest dobry kawalek to niewazne z jakiego gatunkuTroche szkoda, ze Antyradio nienadaje na 3miasto i okolice bo tak bym chyba nonstop go sluchal, a tak zostaje jedynie przez neta. Ale ponoc Figurski i Wojewodzki mysla o tym zeby to zmienic wiec niech sie spiesza. A moj najnowszy nabytek muzyczny to zaaplikowane juz wczesniej gdzies w Off Topicu Łaga Czigi... :diabelski_usmiech Kawalek sie nazywa Janusz Laskowski- Snil mi sie rodzinny dom. Normalnie leje jak tego slucham :haha:
Komentarz
-
-
a ja od lat wielu hip-hopy, rapy i tego typu rzeczy. Czasami też inne bausujące rytmy choć z Eski już "wyrosłem" :lol: :P
Ostatnio jaram się strasznie czeskim hip-hopem :twisted: kozak :diabelski_usmiech
Choć niepowiem że czasem wracam do "korzeni": Korn (ktoś się wybiera na koncert :?: ), Incubus, Orgy itpBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Sigma_74
ja słucham DISCO POLO
a tak na powaznie to lubie większość rodzaj muzyki, lubię Dire Straits, lubie The DOORS, troszke muzyki powaznej Johana Strausa, taki misz masz
Komentarz
-
Kanye West, Green Day, Kult, 3Doors Down, Kazik, K44, Paktofonika, OSTR, Sade, Sinead O'Connor, Timbaland i jego wytwory, Metallica, Iron Maiden, sporo soundtrackow z filmow, a na oslode Gentleman, Culcha Candela, Anthony B i wszelakie reggae
Czyli muzyczny misz maszByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Dołączę się Pink Floyd,Iron Maiden,Bruce Dickinson,Nightwish,Robert Plant,Kiss,Bielizna,Jean Michel JarreByła O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
Wersja na lato - SUZUKI Intruder
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemekuZamieszczone przez Sigma_74ja słucham DISCO POLO
a tak na powaznie to lubie
U mnie pobrzmiewa : YES, OMD, ACDC, Black Sabbath, Pink Floyd, Depeche Mode, BonyM, ZZTop, Police i wiele innych z lat 80'tych.
Stary jestem to i muza adekwatna :diabelski_usmiechO-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil
SKODA OCTAVIA Sales Sheet 1950'Sk
Komentarz
-
-
Dorzucam parę tytułów których lubię słuchać w samochodzie. Tym bardziej że wczoraj dzięki uprzejmości Nexusa6 miałem niewątpliwą przyjemność sprawdzić jego referencyjny zestaw. Krótko - dźwięk pierwsza klasa. :diabelski_usmiech Nie chciało się z auta wysiadać... Ale co do muzy to słuchaliśmy:
Porcupine Tree – Signify
Tool – 10000 Days i Aenima
The Cult – Live Cult Marquee London MCMXCI
Depeche Mode – Songs of faith and devotion
Dave Gahan – Hourglass
A poza tym lubię jak grają: reszta Tool’a, PT, DM no i Dream Theater, Smashing Pumpkins, Rush, Queensryche, The Smiths, The Mission, NIN, Peter Gabriel, Deine Lakaien, Pink Floyd...Bryku104
Komentarz
-
Komentarz